5 Finurliga Favoriter

07 januari 2019
På Eclipse erbjuder vi dig ett brett utbud av produkter. Här har vi plockat ut fem favoriter som gör din butik smartare, snyggare och mer effektiv.
MIRACLE STICK

Med Miracle stick skyltfästare blir du av med kladdig tejpning av skyltar och prisinformation. Den är genomskinlig, enkel att montera och tack vare en liten flik är den även enkel att ta bort, utan att den lämnar några spår. Med Miracle stick slipper du klippa, klistra och tejpa och får ett professionellt resultat utan störande element i displayen. Tack vare sin unika utformning och funktion har Miracle stick blivit en storsäljare i bland 
annat USA.

Se mer om Miracle Stick >

JIMMY KLÄDSTÅNG

Denna smidiga och stabila klädstång är en favorit bland butiker, hotell och eventföretag. Den går att fälla ihop helt och går att justera i både höjd och längd. Trots sin smidiga utformning är den både stark och stabil och klarar 100 kilos vikt. En skylthållare i klar akryl finns som tillbehör. 

Se mer om Jimmy Klädstång >

PLASTSPJUT MED STOPP

Våra spjut med stopp är formsprutade för ökad styrka. Stoppet gör att dina varor håller sig på plats vid pre-pack och leverans på till exempel displayställ. Spjuten finns i fyra olika längder och vi kan leverera dem i vilken färg du vill, för att den ska passa in med resten av din display. Anti-swipe-stöldskyddet gör att man endast kan ta av ett par varor åt gången. 

Se mer om Plastspjut med Stopp >

LED LAMPOR OCH LJUSDIODER

Med en lampa eller diod kan du enkelt och smidigt uppgradera din display så att den drar åt sig kundens uppmärksamhet. De har bevisad effekt på kuponginlösen och finns i en mängd olika färger och storlekar. Den höga kvaliteten gör att du kan använda dem i temperaturer mellan -25°C och 40°C samtidigt som den låga energiåtgången gör att ett batteri räcker i minst två månader.  

Se mer om LED Dioder och Lampor >

SUGPROPP MED DUBBEL KOPP

Tack vare sina dubbla koppar klarar de här sugpropparna av betydligt mycket mer vikt än en vanlig sugpropp. Dessutom är de perfekta för kylutrymmen där temperaturen skiftar vilket får vanliga sugproppar att släppa. Välj en sugpropp med krok för till exempel kuponger eller kombinera en kroklös propp med en kulkedja för en unik upphängning. Materialet i sugpropp och krok är samma, för enkelt och effektiv återvinning.

Se mer om Sugpropp med Dubbel Kopp >