Påsk-inspirerade skyltfönster och displayer!

18 mars 2018

Påskharen, små fluffiga kycklingar och självklart ägg. Påsk är en tid att verkligen satsa all in på skyltfönster och displayer. Det är en försäljningsperiod för butiker som ligger mellan vinterreor och vårnyheter, och som behöver lite kreativitet för att få igång köplusten hos vintertrötta kunder.

Här kommer inspiration som väcker vårkänslor och får oss att vilja dekorera allt från skyltfönster till kassadiskar och provrum.

Vårnyheterna kläcks på nytt med extra stora, färgglada påskägg

Ett härligt sätt att fånga uppmärksamhet! Satsa på oversize, olika höjder och självklart färg. Ett tips är att hänga upp äggen och produkterna med osynlig, transparent fiskelina med krok, sk. mobilvinda

Ingen gråter över spillda ägg

Speciellt inte när det handlar om vill-ha väskor. Lek med kreativiteten och skapa roliga och tilltalande displayer. Gult kännetecknas av att dra åt sig uppmärksamhet, spegla glädje och addera en lekful touch - med andra ord perfekt för påsken och alla våriga nyheter. 

Färg. Färg. Och mer färg, tack!

Det är nog det som svenskarna behöver mest efter en lång vinter. Vi dras som små magneter mot allt som liknar solen - vare sig det är gula ägg eller tulpaner. Därför kan det aldrig vara fel att fylla i tomrum med färgglada blommor, backdrops och rekvisita.

Det är de små detaljerna som gör det

Utan stark tejp och en hög med mobilspiraler eller jetsnabb kommer man inte långt. Hitta alla hjälpmedel du behöver för att skapa påskiga och uppseendeväckande skyltfönster!