8 krokar som gör butiksskyltning lättare

12 mars 2018

Butiksskyltning och displayer i skyltfönster kräver smidiga, dolda och starka upphängningar. De måste vara pålitliga, lätta att använda och ska oftast inte synas. Här kommer 8 krokar som du inte kommer att kunna vara utan. Kontakta oss idag om du vill att vi skickar prover!

Mobilspiral aka jetsnabb

Mobilspiralen som också kallas jetsnabb, är en visual merchandisers favorit. En mångsidig metallkrok med hakar i båda änderna som man dessutom kan dra ut för att variera längden på. Allsidig helt enkelt. Den passar lika bra till skyltar som till displaymaterial och produkter.

Mobilvinda aka fiskelina

Det här lilla hjälpmedlet är toppen om du vill ha ett osynligt montage för att hänga upp en skylt eller display i t.ex. skyltfönster. Metallkroken kan hängas taket eller ett litet fäste. Sedan går den transparanta fiskelinan ner till skylten eller displayen och sätts fast med en liten hake. Vill man hänga skyltar i olika höjder är det bara att vira in linan.

 

Takkrok och Päronkrok

Dom här två är bra om man vill säkerställa att skyltar eller material sitter fast ordentligt och inte ramlar ner om en förbipasserare råkar snudda till den. Först monterar man på skylten. Och sedan är de är helt slutna efter att man knäpper fast dem i undertaksprofilen eller fästet. De passar också bra för att koppla samman displaymaterial.

 

Dubbelhake

Den här kroken är väldigt lik mobilspiralen fast den är inte fjädrande, dvs man kan inte dra ut den till olika längder. Fördelen med dessa är att de håller displayer i ett fast läge och inte drar ut sig över tid eller beroende på vad laddningen väger. Självklart finns de i ett antal olika längder så att de kan passa in med olika displayer och skyltningar.

 

C-krok och S-krok i metall

Ett billigt, starkt och smidigt hjälpmedel som är bra att ha i verktygslådan när man på sista minuten vill hänga upp eller koppla ihop displaymaterial och skyltar. De används även flitigt för kuponger och infoblad ute i dagligvaruhandeln eftersom de lätt kan hängas på hyllkanter och etikettlister.

 

Kulkedjor

Ett lite roligare och trendigare alternativ som adderar textur och karaktär till vilken display som helst. De finns i både mässing och silver och ger en industriell touch. Lika snyggt till prisinformation och etiketter till upphängning av skyltar.

 
Sugen på att testa ett nytt alternativ? Kontakta oss så skickar vi prover! sales@eclipsesverige.se