Testa Jimmy i en månad!

07 november 2017

Letar du efter en stark, trogen, mångsidig och snygg medarbetare till din butik, mässa eller hotellverksamhet? Låt oss presentera Jimmy klädstång!

Jimmy är en enormt anpassningsbar klädstång som passar utmärkt för:

  • Butiker
  • Pop-up kampanjer
  • Hotell
  • Omsorgsverksamhet - sjukhus, äldreomsorg mm
  • Säljare på resande fot
  • Mässor och event
  • Inredningsbutiker

Okej, så vad är det som gör honom så unik? Låt oss börja från början.

Han är stark.

Det här betyder att du kan lita på den i många, många år framöver. Gjord av lättvikt stål kommer Jimmy vara en trogen vän. För att inte tala om allt han kan bära - upp till 100 kg! Han klarar av allt från tung skidutrustning till små babykläder utan problem. 

Han tar mycket lite plats när han inte gör sitt jobb.

Ja, för att Jimmy klädstång är helt ihopfällbar till bara 15x60x130 cm. Perfekt för butiken som har minimal förvaringsyta eller ofta har pop-up kampanjer. Dessutom en snäll resekompis till säljaren som ska ut i världen och visa upp klädkollektioner och prover - det är bara att packa ihop och checka in på flygplatsen.

Han har allt som behövs för att passa in i din verksamhet.

Utrustad med 360 graders roterande hjul med broms och stötdämpare kommer han att ta hänsyn till dina lister och väggar. Dessutom manövreras han lätt in i trånga utrymmen och vrår. Gjort av stål = lätt att hålla ren och ser snygg och blank ut. Anpassningsbar på både höjd och längd - han vet vad som krävs av stora och små displayer.

Ladda ner produktblad HÄR.

Så. Intresserad? Just nu får du faktiskt prova honom gratis i en månad. Japp. Vi står för alla frakter och självklart är det inget bindande. Vi kontaktar dig efter en månad och trivs du inte med Jimmy så tar vi tillbaka honom direkt så länge han är i ursprungligt skick. Älskar du honom? Då köper du honom och behåller honom för alltid. Det ända vi kräver är att du är en verksamhet - dvs inte en privatperson och att Jimmy ska användas i ert företag. (Inte till din walk-in closet hemma) Vi har 10 st Jimmys tillgängliga, så passa på! Kommentera inlägget på linkedin så kontaktar vi dig! Klicka HÄR