Fem favoritprodukter för upphängning i butik

03 oktober 2017

Se våra fem favoriter som hjälper dig med skyltning och effektiv upphängning av kampanjer i butik.

1. All-Time mobilspiral

Mobilspiralen, eller jetsnabb som många också kallar den, har länge varit en favvis av visual merchandisers och displaykonstruktörer.

Den är så enkel och smidig att använda, håller över tid och kan anpassas till olika exponeringar.

Den fjädrande delen gör att man kan justera hur högt, lågt skyltarna ska hänga. Krokarna är smala men med en stor kurva vilket gör att de passar in i de flesta hålen, över lister mm.

Mångsidig favorit!

2. Affischlist med inbyggd ögla

Ett måste när du snabbt vill byta ut information, kampanjbilder och skyltar.

Listerna uppskattas för att de har inbyggda öglor vilket innebär att man slipper sätta på krokar innan man ska hänga upp sina budskap. Smidigt!

Dessa kombineras ofta med mobilspiral för att de är lättviktiga, håller säkert och ser till att din butiksskyltning uppmärksammas av alla.

3. Magnetisk takkrok

De allra flesta butikerna har hängande innertak med plattor och stöd i metall, eller i alla fall någon typ av metall i taket. Då passar en magnetisk takkrok riktigt bra.

Den har ett vädigt starkt fäste och håller skyltar stadigt. Den lämnar inga märken eller hål tack vare magnetfästet - så i en popup butik eller hyrd lokal är detta perfekt.

Kroken kan även fästas på väggen, kassadisken, klädstången mm för varierande displayer.

Kunder uppskattar att den passar in i butiksmiljön och inte har en störande form eller konstruktion.

4. S-krok i metall

Kanske den mest använda kroken världen över? Så otroligt mångsidig.

S-kroken finns som 40, 60 eller 95 mm lång och det finns även en variant med liten ögla. E

ftersom de är gjorda av galvaniserat stål så kan du lita på att de håller ett tag till dina exponeringar. Sätt dem i taket, på displayer, hyllor, gavlar - i princip vart du vill.

Vi märker också en ökad trend för industristil och skandinavisk-back-to-basics inredning. Här passar krokarna in utmärkt med sin halvblanka yta och stora användningsområde.

5. Twiston med krok

Även dessa passar till hängande innertak med galler. Men dessa gillas stort eftersom de är kompletta med fäste, längd och krok - så det är bara att sätta på skyltarna och beundra verket!

Självklart kan man anpassa och justera hur högt eller lågt skyltarna ska hänga.

Med egentligen är det inte bara skyltar du kan visa upp med Twiston - allt går att hänga i dem! Maffiga konstruktioner i wellpapp, fluffiga fjäderbollar, klädesplagg eller väskor....ja, det är kreativiteten som avgör!