Tre tips som gör en bra butik ännu bättre!

28 juli 2017
Några tips för att göra en bra butik ännu bättre!

1. Satsa på sambandsexponering

Placera varor som kompletterar varandra tillsammans. Det här skapar sammanhang, inspiration och köplust. Eftersom dagens konsument blir allt mer medvetna om vad den ska köpa, underlättar sambandsexponering för konsumenten samtidigt som det skapar en mer unik och personlig upplevelse.

2. Lyft döda butikszoner

Att effektivisera sin butiksyta blir allt viktigare. Försök främja produkter och zoner i butiken där det inte alltid händer så mycket. Skapa uppmärksamhet med effektiva kampanjer, utstickande skyltar och häftiga displayer. Här kommer en länk till häftiga lampor för displayer som garanterat fångar uppmärksamhet! https://lnkd.in/g7tc6_D

3. Gör det mer personligt och unikt

När konkurrensen växer, från både vanliga butiker och webbshoppar, gäller det att sticka ut från mängden för att attrahera kunden. Tänk efter vad ni är riktigt grymma på, vad kan ni erbjuda som ger den lilla extra touchen? Kanske är det kaffe o fika, stilsäkra inredningstips eller barnpassning medans föräldrarna shoppar?