Om Oss

Eclipse Display

GÖR EN BRA BUTIK BÄTTRE!

Ja, vi ger dig en av marknadens bästa sortiment av in store display.
Men inte bara. Vi ger dig också branschens bästa inställning när det gäller att hitta det där lilla extra i lösningen. Det där som gör skillnad och lyfter butiken till nya nivåer. Denna inställning är viktig, för en butik är aldrig klar. Den utvecklas hela tiden. Därför finns Eclipse. Och vi ger oss aldrig.

Ge oss en utmaning så förstår du vad vi menar.

Basics

Företagsnamn: Eclipse Display & Promotion AB
Org. nummer: 556755-7854
Etableringsår: 1996
Säte: Energigatan 16, 43437 Kungsbacka
Telefon: 0300-44 00 70
Mail: sales@eclipsesverige.se

INTEGRITETSPOLICY

Integritetspolicyn är skapad i samband med att Personuppgiftslagen (PUL) ersätts av dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som börjar gälla den 25 maj 2018. I den nya lagen har man till exempel skärpt kraven för hur företag får behandla personuppgifter så för dig som kund innebär detta en tryggare hantering av dina personuppgifter.

På Eclipse är vi måna om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy kan du läsa om hur Eclipse samlar in och använder din personliga information. Den beskriver även dina rättigheter och ger dig kontaktuppgifter till oss. Läs hela integritetspolicyn här.

Eclipse Display

Våra lösningar

Hur kan vi vara till hjälp? Eclipse har många spännande och unika lösningar när det gäller reklam material, displaykomponenter och hjälpmedel för exponering och butikskommunikation.

kONTAKTA OSS