Köpvillkor

När du gör en beställning hos oss på eclipsedisplay.se godkänner du också våra köpvillkor. Villkoren kan förändras, läs därför gärna igenom dem noga innan du bekräftar ditt köp. Observera att Eclipse endast säljer till företag och organisationer.

1. Beställning

När du slutfört din beställning i kassan får du inom kort en orderbekräftelse från oss via e-post. Orderbekräftelsen är ditt kvitto på att vi tagit emot din order och skickas ut automatiskt från vårt system. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer och spara den för eventuella kontakter med vår kundtjänst.

Skulle du mot förmodan inte få någon orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela Kundtjänst så skickar vi en ny.

Alla beställningar som görs är bindande. Har du lagt en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart så att vi kan makulera din order innan den behandlas vidare.

2. Priser

På eclipsedisplay.se visas alla priser i svenska kronor exklusive moms. Kostnader för frakt och ev betalningsavgifter tillkommer.

Priser online kan variera och vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser.

3. Betalsätt

Att handla på eclipsedisplay.se är säkert och enkelt. 


Företagskund

Som företagskund kan du välja att betala med faktura. När du betalar med faktura behöver du aldrig uppge dina kortuppgifter och du betalar alltid efter att du har fått dina varor.

Fakturan skickas till den adress du angivit vid betalning, eller till en sparad adress sedan tidigare och ska vara betald inom 30 dagar. 

4. Frakt och leverans

Inom Sverige

Normalt levererar vi dina varor inom 1-2 arbetsdagar från det att din order har blivit bekräftad. Under högsäsong eller vid kampanjer när många handlar hos oss kan det dröja lite längre.

Paketen levereras med DHL eller Schenker till angiven adress vid beställning.

5. Byte och retur

Om du vill returnera en vara har du ångerrätt inom 14 dagar från och med den dag du har mottagit din order. Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish. Vid returer förbehåller vi oss rätten att göra avdrag för eventuell värdeminskning om varans skick har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till någon annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

När du returnerar varor till oss är det du som kund som betalar returfrakten och ansvarar för varan tills den har kommit fram. Vi rekommenderar därför att du alltid skickar ditt paket spårbart samt meddelar vår kundtjänst att din retur är på väg. Fyll i ordernummer och alla dina uppgifter så att vi kan koppla ihop varorna med din beställning. När vi tagit emot dina varor får du en kredit hos oss eller så betalas pengarna tillbaka på ditt konto.

Returadress:

Eclipse Sverige AB, Energigatan 16, 434 37 Kungsbacka

6. Reklamation

Alla försändelser undersöks innan de lämnar vårt lager. Skulle någon vara trots detta ändå vara trasig eller felaktig när du får ditt paket, åtar sig vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att ersätta med en ny vara. Det är viktigt att du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontaktar Kundtjänst via mail. Ange ordernummer och reklamationsorsak i ditt mail så har vi lättare att hantera ditt ärende.

7. Personuppgifter

Eclipse behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att Eclipse lagrar och använder dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser i samband med beställningen.

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon tredje part förutom om detta är nödvändigt för att kunna genomföra ordern/avtalet med dig eller om detta skulle krävas enligt lag.

Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.

Du som anmält dig till vårt nyhetsbrev kan själv, när som helst, avanmäla dig genom att klicka på en länk i mailet.